A KÉPZÉS CÉLJA

Képzésünk célja, hogy az értékesítési/meggyőzési folyamatok során felmerülő kérdésekre az alkalmazott pszichológiai tudás segítségével adjunk válaszokat, egy gyakorlatias, egyedi szemléletmódot kialakítva, mellyel később eredményesebben tudunk dolgozni.
 
A képzés során végig vesszük az értékesítés folyamatait (érveléstechnika, kérdezéstechnika, prezentálási technika, a partner jelzéseinek dekódolása, kudarc- és stressztűrés, és önmagunk megfelelő „helyzetbe hozása”) és ezekhez pszichológiai magyarázatokat, eszközöket társítunk.
 
 

A képzést elsősorban cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek, értékesítőknek, kommunikációs szakértőknek, politikusoknak, és mindenkinek ajánljuk, akinek a munkája részét képezi, hogy meggyőzzön másokat, értékesítsen valamit: terméket, szolgáltatást, ötletet vagy önmagát.

A képzés egy hivatalosan bejelentett kompetenciafejlesztő felnőttképzés, melynek elvégzéséről az Üzlet és Pszichológia szakmai műhely ad egy igazolást oklevél formájában. A képzés elsődleges célja a résztvevők ismereteinek bővítése, kompetenciáinak fejlesztése.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/004861

JEGYÁRAK

Teljes ár: 330.000 Ft + ÁFA
Csoportos kedvezmény (2 főtől): 290.000 Ft + ÁFA

EARLY BIRD KEDVEZMÉNYES ÁR

az első 10 jelentkezőnek:
 250.000 fT + ÁFA


Scroll to Top