OKTATÓINK

Felkérés alatt.
Földi Miklós Dániel

pszichológus, reklámpszichológus, neuropszichológus

Pszichológus, szakterülete a viselkedés közgadaságtan, és neuropszichológia gyakorlati felhasználása az offline és online értékesítési folyamatokban. Több mint 10 éve dolgozik tanácsadóként az üzleti életben.


Horváth Ágnes

alvástréner és mindfulness oktató

2013 óta tart alváshigiénés és mindfulness alapú tanfolyamokat, céges előadásokat ill. vezetői tréningeket. Tudását az Oxfordi Egyetemen szerezte. A meditáció és a kognitív terápia pozitív előnyeit kihasználva segít "boldog és összetett felnőtté" válni, azaz szerény, merész és értelmes életet élni.

László Zoltán

"nyugdíjas" értékesítési tanácsadó

"Én vagyok az a srác, aki az utcán tanulta az értékesítést. Ahol a „vizsga és a pontozás” az eladott termék vagy a szolgáltatás mennyisége. Ahol az illemet az illemhelyen tanítják, és nem tűrik a mellébeszélést." Végigjárta az értékesítési ranglétra minden fokát, volt értékesítő, vezető és tréner.

Mihályi Markó Noémi

pszichológus, sportszakpszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Sport és tanácsadó szakpszichológus, a pszichológus diploma megszerzése után a Testnevelési Egyetemen szerzett sportszakpszichológusi képesítést. Azóta segít a sportolóknak verseny előtt, hiszen a mentális felkészülés nagyban hozzájárulhat a teljesítmény fokozásához. Minden téren, nem csak a sportban.

Dr. Végh József

pszichológus, kriminálpszichológus, volt túsztárgyaló

Kriminálpszichológus, coach, szervezetfejlesztő tréner, volt túsztárgyaló. Pszichológiai tréningekkel és tanácsadással segít eligazodni a hétköznapi és nem hétköznapi élethelyzetekben.

Györffy Kinga

retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató

Szakterületei: történetmesélés a magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizennégy évben több száz felső- és középvezető, valamint értékesítő retorikai fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg.

Dr. Kovács Eszter

orvos, pszichológus, szervezetfejlesztő

Pályafutását orvosként kezdte, majd pszichológus, pszichoterapeuta, cégvezető, tréner tevékenységekkel bővítette. Magyaroszágon elsőként alkalmazta a pozitív pszichológia felismeréseit üzleti környezetben.
Limpár Imre

pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, tréner

"Hiszem, mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint, amit eddig tettünk, ezért lehetséges a változás." Tanácsadó szakpszichológus, tréner, előadó, író, A siker tervezhető – A praktikus tudás lélektani könyve c. és a 100 mondat, amely megváltoztatta az életemet c. könyvek szerzője.

Dr. Újszászi Bogár László PhD

meggyőzés és befolyásolástechnikai szakértő

A Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019- től tanítják a Dubai University-n. Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője.

Pásztor Csanád

tréner és coach

2013 óta dolgozik az eSense Zrt. megbízásában, mint tréner és coach. Több hazai bank és telekommunikációs cégnek segít szervezetfejlesztésben és sales coachingban. Támogatásával a munkatársak a szakmai tudásuk bővítése mellett, olyan új dolgokat is megtanulnak önmagukról, melyek a saját személyiségük fejlődését is segíti.

JEGYÁRAK

Teljes ár: 350.000 Ft + ÁFA
Csoportos kedvezmény (2 főtől): 310.000 Ft + ÁFA

EARLY BIRD KEDVEZMÉNYES ÁR

az első 10 jelentkezőnek:
270.000 fT + ÁFA
Scroll to Top