OKTATÓINK

Dr. Újszászi Bogár László Ph.D

Meggyőzés-szakértő
meggyozes.hu

A Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019- től tanítják a Dubai University-n. Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője (OTP, Lindab, Dupont Pioneer, Dow Dupont, Caterpillar, Alvogen, Opten, Konica Minolta stb.).

Dr. Mészáros Aranka

Kommunikációs tréner, szociálpszichológus, egyetemi docens
asszertivtrening.hu

Munka és szervezet-, valamint pedagógiai szakpszichológus, több, mint 30 éves tréneri és felsőoktatási tapasztalattal rendelkezik. Szakterületei közé tartoznak többek között az önismereti, személyes hatékonyság-, kommunikációs, konfliktuskezelési, értékesítési és csapatvezetési készségek fejlesztése.

Dr. Kovács Eszter

Orvos, pszichológus, cégvezető, tréner
Skilltogo

Pályafutását az egészségügyben belgyógyász orvosként kezdte. Másod diplomás pszichológusként került egy nemzetközi trénercégbe, ahol a 90-es években tanulta meg a tanácsadói, képzési pálya minden fortélyát. 2000-től építette saját tréneri vállalkozását, széleskörű tapasztalatot szerezve az értékesítés, ügyfélszolgálat és vezetőképzés témakörökben. Csapatukkal 2018-tól programjaikat kizárólag a pozitív pszichológia eszköztárára építik. Az ekkor alapított SkillToGo Kft. fő küldetése a reziliens magatartási minták tudatos tréningezése kiamagasló munkahelyi és magánéleti eredmények elérésének biztosítására.

Jekkel Orsolya

Tréner, Coach, Egyetemi óraadó

Orsolya diplomáit a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen szerezte, ahol jelenleg is oktat magyar és angol nyelven. 10 éves tréneri tapasztalattal rendelkezik, melyet vállalati belső és külső tréneri feladatok ellátásával tett szert. A tréningek mellett vezetői coachinggal és HR statégiai tanácsadással foglalkozik.

Szakterületei: személyes hatékonyságfejlesztés, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, csapatmunka- együttműködés fejlesztés, személyiségtípusok, kommunikációs technikák, generációs különbségek, vezetőfejlesztés, megküzdési stratégiák.

Horváth Ágnes

Alvástréner, mindfulness oktató, TEDx előadó
alvasguru.hu

Az alvasguru.hu és a mindfulnessitthon.hu blogírója és trénere. 2013. óta tart kognitív terápiás elemekre épülő alvástréningeket, előadásokat, workshopokat. Szabadidejében képzi magát (Oxfordi, Freiburgi Egyetem), ír (alvasguru.hu/blog), evez, fut-szalad, utazik, visszatérő szenvedélye: offline találkozókon való részvétel.

Végh József

Kriminálpszichológus, túsztárgyaló
Elit Kft.

Klinika szak-pszichológus, börtön, rendőrségi válságkezelői munkatapasztalat. TA szervezeti változás kezelő tréner. 1989 óta vezet tréningeket, a jelenlegi fő területek, amelyekkel foglalkozik: konfliktus kezelés, extrém stressztréning és kutatása. Érzelem-személyiség központú tárgyalás tréning, bizonytalanság kezelő tréning.

Limpár Imre

Tanácsadó szakpszichológus
#limparimre, #100mondat

Szakmájában azon kevesek közé tartozik, akiket sokkal inkább a jövő, mintsem a múlt érdekel. Elsősorban a hogyanok foglalkoztatják, és a változás mikéntjei. Szakterületei: időgazdálkodás, karriermenedzsment, konfliktus- és stresszkezelés, az önbizalom pszichológiája. „A siker tervezhető” és a „100 mondat, amely megváltoztatta az életemet” című könyvek szerzője. Credója: „Abban hiszek, hogy mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint eddig tettünk, ezért lehetséges a változás és a változtatás.”

Györffy Kinga

Retorikai-storytelling tanácsadó és tréner
gyorffykinga.com

Retorikai-storytelling tanácsadó és tréner, egyetemi oktató. A Personal Brand Institute együttműködő partnere. Szakterületei: vezetői és értékesítői storytelling, a személyes történetek ereje a változásmenedzsmentben, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizenöt évben több száz felső- és középvezető, értékesítő, kutató, startupper, valamint egyetemista és gimnazista retorikai-storytelling fejlesztésében vett részt. Az I. számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak storytelling felkészítője, az Add elő magad − A magával ragadó előadás titkai című könyv szerzője. Új könyve (Szabadulás a sztorifóbiából – Mesélj és győzz meg! címmel) 2022. szeptemberében fog megjelenni.

Pásztor Csanád

Sales tanácsadó
E-sence

2013 óta dolgozik az eSense Zrt. megbízásában, mint tréner és coach. Több hazai bank és telekommunikációs cégnek segít szervezetfejlesztésben és sales coachingban. Támogatásával a munkatársak a szakmai tudásuk bővítése mellett, olyan új dolgokat is megtanulnak önmagukról, melyek a saját személyiségük fejlődését is segíti.

László Zoltán

Sales tanácsadó, tréner

Erdélyben született, alapszakmája fémforgácsolás. A magyaron kívül 6 nyelvet beszél jól, további néhányat most tanulgat. A rendszerváltáskor került Magyarországra, 300 Forinttal a zsebében költözött Budapestre. Recepciósként, személyi titkárként kezdte, majd olaszok és angolok elhívták tolmácsolni többek között tárgyalásokat, oktatásokat, munkaerő felvételt és képzéseket. Később call centert és utcai kérdőíveseket képzett, konkrétan az utcán, call centerben, előadó termekben, majd rábízták a magyar és romániai csoportok létrehozását, vezetését – értékesítési területen.

Ezt követően egy francia bank értékesítési osztályát vezette, majd egy német – magyar takarékpénztár megbízásából a Magyar Posta, biztosító társaságok, bankok értékesítőit oktatta, támogatta 12 évig.

Írt két könyvet, jelenleg szabadúszó és utazó, eladástechnikai, kommunikációs és motivációs tréningeket tart. Erősségének azt tartja, hogy az utcán, a terepen tanult – és minden, amit tud, az ki is lett próbálva a gyakorlatban, a „való világban”.

Földi Miklós Dániel

pszichológus, reklámpszichológus, neuropszichológus

Pszichológus, szakterülete a viselkedés közgadaságtan, és neuropszichológia gyakorlati felhasználása az offline és online értékesítési folyamatokban. Több mint 10 éve dolgozik tanácsadóként az üzleti életben.


Horváth Ágnes

alvástréner és mindfulness oktató

2013 óta tart alváshigiénés és mindfulness alapú tanfolyamokat, céges előadásokat ill. vezetői tréningeket. Tudását az Oxfordi Egyetemen szerezte. A meditáció és a kognitív terápia pozitív előnyeit kihasználva segít "boldog és összetett felnőtté" válni, azaz szerény, merész és értelmes életet élni.

László Zoltán

"nyugdíjas" értékesítési tanácsadó

"Én vagyok az a srác, aki az utcán tanulta az értékesítést. Ahol a „vizsga és a pontozás” az eladott termék vagy a szolgáltatás mennyisége. Ahol az illemet az illemhelyen tanítják, és nem tűrik a mellébeszélést." Végigjárta az értékesítési ranglétra minden fokát, volt értékesítő, vezető és tréner.

Mihályi Markó Noémi

pszichológus, sportszakpszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Sport és tanácsadó szakpszichológus, a pszichológus diploma megszerzése után a Testnevelési Egyetemen szerzett sportszakpszichológusi képesítést. Azóta segít a sportolóknak verseny előtt, hiszen a mentális felkészülés nagyban hozzájárulhat a teljesítmény fokozásához. Minden téren, nem csak a sportban.

Dr. Végh József

pszichológus, kriminálpszichológus, volt túsztárgyaló

Kriminálpszichológus, coach, szervezetfejlesztő tréner, volt túsztárgyaló. Pszichológiai tréningekkel és tanácsadással segít eligazodni a hétköznapi és nem hétköznapi élethelyzetekben.

Györffy Kinga

retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató

Szakterületei: történetmesélés a magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizennégy évben több száz felső- és középvezető, valamint értékesítő retorikai fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg.

Dr. Kovács Eszter

orvos, pszichológus, szervezetfejlesztő

Pályafutását orvosként kezdte, majd pszichológus, pszichoterapeuta, cégvezető, tréner tevékenységekkel bővítette. Magyaroszágon elsőként alkalmazta a pozitív pszichológia felismeréseit üzleti környezetben.
Limpár Imre

pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, tréner

"Hiszem, mindig van másik út, mindig tehetünk mást, mint, amit eddig tettünk, ezért lehetséges a változás." Tanácsadó szakpszichológus, tréner, előadó, író, A siker tervezhető – A praktikus tudás lélektani könyve c. és a 100 mondat, amely megváltoztatta az életemet c. könyvek szerzője.

Dr. Újszászi Bogár László PhD

meggyőzés és befolyásolástechnikai szakértő

A Corvinus Egyetemen tanít meggyőzéstechnikát és ebből doktorált az ELTE-n. A doktorijában kidolgozott meggyőzéstechnikai modelljét 2019- től tanítják a Dubai University-n. Számos nagyvállalat rendszeresen meghívott szakértője.

Pásztor Csanád

tréner és coach

2013 óta dolgozik az eSense Zrt. megbízásában, mint tréner és coach. Több hazai bank és telekommunikációs cégnek segít szervezetfejlesztésben és sales coachingban. Támogatásával a munkatársak a szakmai tudásuk bővítése mellett, olyan új dolgokat is megtanulnak önmagukról, melyek a saját személyiségük fejlődését is segíti.

JEGYÁRAK

1 fő esetén: 390 000 Ft + ÁFA/fő
2 fő esetén: 340 000 Ft + ÁFA/fő
3 fő esetén: 290 000 Ft + ÁFA/fő

Scroll to Top